Dagens; Endring av planer.

#Sponset

Dagen i dag ble ikke slik jeg planla den i går. Jeg hadde tenkt til å sykle til treningsstudioet, ta en økt der på 1 time for så å sykle hjem. Så våknet jeg med migrene istedet, og fikk en «slow-motion-start» før jobb. Det er helt ok, ikke med migrene, men at det ble en annerledes dag. Jeg må lære meg til å unngå og gå i kjelleren, for da blir veien opp igjen så tung. Jeg fikk i alle fall vært sammen med Oscarvennen en stund, og lagd med en god lunsj. Oppsummerer dagens måltider her:

Frokost, kan du gjette? 😉 Jada, det ble «fløyelsgrøten» idag også, med en god kopp kaffe med fløte til. 1 glass vann.

Så ble det en liten tur med Oscar, og åpning av pakken fra Diggbox . Oscar måtte jo få bli med på det, han elsker pakker! Jeg er ambassadør for diggbox.no nå, og har fått prøve Fit-snackboks som passer til mitt lavkarbokosthold.

20160911_114003

Laget en smoothie med noen ingredienser fra pakken, bl.a. Maca. Har hatt lyst til å prøve det, men ikke fått muligheten før nå. Jeg fikk prøve fullsprektrum Maca som bl.a. skal gi mer overskudd og utholdenhet, og virke styrkende på immunforsvaret. Best kjent er den for å øke vitaliteten. 😉

20190614_132520

..

Slik lager du den:

  • 3 ss kokosmelk (det harde i melken)
  • Spe med mandelmelk
  • 2 skiver cantaloupe-melon
  • 14 biter mango
  • 1 ts Maca
  • 2 ss Fibersirup gold (smak til etter hvor søt du vil ha den).

Kjør alt i blender til du har en glatt smoothie, tilsett mandelmelk om smoothien blir for tykk. Bland inn kjøleskapsgrøt som du har laget dagen i forveien, den hadde jeg også 1 ts Maca i. Se oppskrift på kjøleskapsgrøt på siden her, søk i søkefeltet. Topp med fiken, nøtter og kokoschips fra digg.box, og litt cantaloupe. Enjoy!

20190614_174318

Den metter lenge, og smaker ekstra godt til kaffen. Det ble 1 kopp kaffe med fløte til, og 1 glass med Bris papaya og mango.

Middagen ble rester fra i går, kylling overlår med blomkål- og sellerirotpuré.

Mellommåltider ble en Nicks sjokoladebar, valnøtter og mandler.

En fin dag tross alt, migrenen ble bedre på kvelden, og da blir jo alt så meget bedre. 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s