Nice cream

nicecream

Måtte jo prøve dette jeg også, det har jo vært fristelser både her og der, og med et sunt alternativ til is, så var det verdt forsøket. Og det ble såååå godt! Jeg skal definitivt lage dette igjen, det passer fint som dessert til helgen med litt nøtter i tillegg.

Dette trenger du til to porsjoner:

  • 1 1/2 frossen banan
  • 2 1/2 dl frossen jordbær
  • 1/2 dl tyttebær
  • 4 ss mandelmelk/ekstra lettmelk

Kjør litt og litt i blenderen til du har en nydelig softis-lignende is, pynte med det du liker best og risle over litt fibersirup Gold for å få en litt luksuriøs følelse. Fløyelsmyk og god is ble det! Frys gjerne ned litt overmodne/brune bananer, de smaker best. Del opp i biter, så er de klare til blenderen. Velg det du liker best av bær, både blåbær og bringebær egner seg godt. Vil du ha sjokoladesmak i stedet, så tar du bare i litt kakaopulver.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s